Servicii

Utilaje profesionale

Utilaje profesionale

Scarificare gazon

- Tunderea gazonului de doua ori pe luna, la fel si tunderea gazonului pe margini

- Erbicidare selectiva pentru a distruge buruienile din gazon

- Scarificare regulata, pentru a indeparta vegetatia moarta

- Supragazonarea zonelor in care gazonul a suferit modificari

- Fertilizare perioadica, pentru a pastra aspectul proaspat

- Tavalugirea gazonului, pentru a se nivela si uniformiza

Tualetare gard viu

Tualetare gard viu. Arbori si arbusti.

Perioada ideala pentru tunderea gardului viu este mijlocul primaverii, iar prima tundere se face la un an, doi dupa plantare, in functie de soi.  Tunderea gardului viu nu poate sa coboare sub o anumita inaltime, pentru ca, in functie de soi, acesta trebuie sa aiba o anumita amplitudine pentru a se putea dezvolta in continuare.


Marcam regimul de inaltime cu tarusi si folosim linii de ata care sa delimiteze lateralele. Cand trecem la tunderea gardului viu, principiul masori de doua ori si tai o data ramane valabil. Luam in calcul si denivelarile aparute pe sol.


Incepem tunderea gardului viu mereu cu extremitatile, din aproape in aproape.


Tualetare gard viu
Montare gazon

Montare gazon

Montare gazon rulou si pregatire teren

Tunderea – Inaltimea gazonului trebuie sa fie de 4-5cm, deoarece daca este tuns mai scurt, nu va reusi sa capteze toata lumina solara de care are nevoie si in felul acesta nu va fi foarte sanatos. Fertilizarea

Fertilizatorii sunt elemente si compusi care transforma microbii din sol in solutii absorbite de radacinile firelor de gazon. Daca doriti sa aveti un gazon sanatos, acesta trebuie fertilizat de doua ori pe an – primavara si toamna.

Irigarea  Udarea cu furtunul nu este recomandata, deoarece apa nu va fi distribuita corespunzator, iar gazonul nu va creste des si uniform. Montarea unui sistem automatizat de irigare va va ajuta sa economisiti bani, apa, timp, iar printr-o programare corespunzatoare, peluza dvs. va fi udata chiar si cand sunteti plecati pentru mai mult timp.


Intretinere si amenajare

Intretinere si amenajare curti si gradini

Spatiului verde trebuie intretinut cu regularitate, pentru a pastra un aspect elegant si frumos al gradinii dumneavoastra.Intretinerea plantelor de exterior:Se plivesc buruienileSe afaneaza copacii, petalele florale si de trandafiri

-Se leaga plantele cataratoare

- Se taie specific arbustii si plantele pentru a se pastra forma si directia de crestere


Intretinere si amenajare

Va rugam sa confirmati ca doriti sa solicitati rezervarea:

Informatiile dumneavoastra*

Anuleaza